Καλάθι άδειο.
  ()
Καλάθι άδειο.

Μέθοδοι πληρωμής & αποστολής

Secure Payments by PayPal. Buy with Confidence.nina zouzouworldwide shipping stamp

Ασφαλείς πληρωμές από το PayPal, αγοράστε με αυτοπεποίθηση - Secure Payments by PayPal, buy with confidence

Σας ενημερώνουμε ότι ο τρόπος παραγγελίας είναι ως ακολούθως:

1. Παραγγείλετε τα προϊόντα που θέλετε και επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής και αποστολής που επιθυμείτε.

2. Μετά το τέλος της παραγγελίας σας, ΔΕΝ γίνεται πληρωμή.

3. Αφού δούμε και επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας, σας αποστέλλουμε email με το κόστος της αποστολής, ανάλογα την διεύθυνση αποστολής και σας ενημερώνουμε για το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας και το χρόνο αποστολής, μέσω του email που μας έχετε δηλώσει.

4. Αν είσαστε σύμφωνοι με τα παραπάνω, σας ενημερώνουμε με νέο email με τις οδηγίες για να πληρώσετε και όταν πραγματοποιήσετε την πληρωμή, σας αποστέλλουμε τα προϊόντα, εκτός και αν έχετε επιλέξει αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα), που σε αυτή την περίπτωση σας αποστέλλουμε τα προϊόντα χωρίς να έχετε πραγματοποιήσει πληρωμή, μιας και θα πληρώσετε κατά την παραλαβή.

Καθ' όλη την διάρκεια της παραπάνω διαδικασίας είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να επιλύσουμε κάθε απορία σας και να απαντήσουμε κάθε ερώτησή σας, μέσω email, ή τηλεφωνικά.

Για να πληρώσετε με πιστωτική, ΔΕΝ χρειάζεται να έχετε λογαριασμό PayPal.

Όλες οι πληρωμές μέσω διαδικτύου προστατεύονται από την PayPal, μέσω ασφαλούς κρυπτογραφημένης σύνδεσης και είναι απόλυτα ασφαλείς. Εμείς δεν κρατάμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, για την απόλυτη ασφάλειά σας. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι επ' ουδενί και για κανένα λόγο δεν μοιραζόμαστε καμία προσωπική σας πληροφορία με κανέναν και δεν πρόκειται να σας ενοχλήσουμε με ενοχλητικά email, παρά μόνο σε ότι αφορά την παραγγελία σας.

Σας ευχαριστούμε για την προτήμισή σας και σας ευχόμαστε να απολαύσετε τα προϊόντα μας.

dogbows.gr - Zouzou's Collection

Share this

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

αναζήτηση στο κατάστημα