Καλάθι άδειο.
  ()
Καλάθι άδειο.

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Xειροποίητα φιογκάκια και αξεσουάρ για σκυλάκια

H «Zouzou’s Collection» δημιουργήθηκε για να φροντίζει τις ανάγκες των τετράποδων φίλων μας σε συνδυασμό με την εμφάνιση τους.

Ύστερα από την απόκτηση της αγαπημένης μας Zouzou - (θηλυκό Shih Tzu) - που πλέον είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας μας, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα dog bows και τα dog accessories, με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε ώστε το αποτέλεσμα να είναι ανάλογο.

Δύο χρόνια μετά η αγάπη σας και η προτίμηση σας μας έκανε γνωστούς σε όλον τον κόσμο, άλλα και πιο υπευθύνους να προσπαθούμε πάντα να κρατάμε ψηλά τις προσδοκίες σας και τις απαιτήσεις σας.

Σε μας θα βρείτε Πανέμορφα χειροποίητα φιογκάκια, κολάρα, επιστήθια, ρουχαλάκια, κρεβατάκια, βούρτσες, χτένες, ποτίστρες, και πολλά άλλα είδη όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι για να κάνουν χαρούμενους και εσάς και τους μικρού σας φίλους.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι έχουμε ανεξάντλητες ποσότητες φαντασίας και πάθους για αυτό που κάνουμε και κάθε τι που φεύγει από εμάς θα έχει πάντα και την μοναδική προσωπική μας σφραγίδα έτσι ώστε να είναι πάντα κάτι « ξεχωριστό » για εσάς και τον αγαπημένο σας «φίλο».

Σας ευχαριστούμε λοιπόν για αυτήν την προτίμηση σας και την αγάπη σας και σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο….. για να είναι αυτοί οι πολύτιμοι φίλοι μας ευτυχισμένοι …και αυτό να φαίνεται..!!!!!!!!

Share this

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

αναζήτηση στο κατάστημα