Καλάθι άδειο.
  ()

You have no items in your shopping cart.

dogbows.gr

pp-dogbows-white-magic-shampoo3

White Magic Shampoo

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Base price 40,00 €
Sales price 40,00 €
ManufacturerPure Paws
Το White Magic Shampoo είναι ένα χρώμο-σαμπουάν με φυτικές χρωστικές ουσίες

Το White Magic Shampoo είναι ένα χρώμο-σαμπουάν με φυτικές χρωστικές ουσίες. Τα λευκά σκυλιά ποτέ δεν κρατάνε το λευκό τους! Για αυτον ακριβώς το λόγο η Pure Paws δημιούργησε αυτό το σαμπουάν ειδικά για λευκά τριχώματα. Θα σας προσφέρει το κάτι παραπάνω που θα κάνει την διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεται ότι από την στιγμή που χρησιμοποιείτε ένα μπλε σαμπουάν η τρίχα πρέπει να είναι υγιείς. Το τρίχωμα έρχεται σε επαφή με τα προϊόντα, που αποχρωματίζουν την τρίχα, όπως τα σαμπουάν που έχουν σαν βάση ένζυμα ή λευκαντικές ουσίες. Τα λέπια κατά μήκος της τρίχας παραμένουν ανοιχτά και απορροφούν το χρώμα γρηγορότερα. Το σαμπουάν πρέπει να αραιωθεί και να χτυπηθεί μέχρι να γίνει σχεδόν άσπρο. Για τις φυλές με υπόστρωμα ή για ράτσες, των οποίων το τρίχωμα, απορροφά πιο εύκολα, το χρώμα απορροφάται πολύ πιο γρήγορα. Το White Magic Shampoo είναι ένα πραγματικά λευκαντικό σαμπουάν, το οποίο είναι ημιμόνιμο και δίνει λάμψη στο τρίχωμα. Προλαμβάνει το φριζάρισμα, το μπέρδεμα και την αφυδάτωση του τριχώματος. Δεν καταστρέφει το τρίχωμα.
Σημείωση: Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το White Magic Shampoo σας προτείνουμε να το αραιώσετε λίγο περισσότερο, για κάθε 1 μέρος προϊόντος 10-15 μέρη νερό.
ΜΗΝ αφήνεται το σαμπουάν πάνω στο τρίχωμα αν δεν το γνωρίσετε πρώτα πολύ καλά. Να θυμάστε ότι κάθε τρίχωμα απορροφά και δρα διαφορετικά.

473 ml

Share this

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.

επιλογέας νομισμάτων

καλάθι αγορών

Καλάθι άδειο.
  ()

You have no items in your shopping cart.

αναζήτηση στο κατάστημα

Ποιος είναι Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 118 επισκέπτες και κανένα μέλος