Καλάθι άδειο.
  ()

You have no items in your shopping cart.

dogbows.gr

pp-dogbows-star-line-bio-enzymatic-pretreatment-spray

Bio-Enzymatic Pre-Treatment Spray

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Base price 30,00 €
Sales price 30,00 €
ManufacturerPure Paws
Ένα πρωτοποριακό και ισχυρό προϊόν για την ασφαλή απομάκρυνση των λεκέδων από πρωτεΐνες, με την χρήση ενεργών βιο-ενζύμων και βιολογικών παραγόντων.

Bio-Enzymatic Pre-Treatment Spray 

Ένα πρωτοποριακό και ισχυρό προϊόν για την ασφαλή απομάκρυνση των λεκέδων από πρωτεΐνες, με την χρήση ενεργών βιο-ενζύμων και βιολογικών παραγόντων. Χρησιμοποιήστε το μόνο για λεκέδες από πρωτεΐνες ( ούρα , δάκρυα, σάλιο, αίμα ).
Για καλύτερα αποτελέσματα
~ Ψεκάστε απευθείας πάνω στο τρίχωμα.
~Αφήστε το να δράσει για 5-10 λεπτά ( σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να το αφήσετε με ασφάλεια για ολόκληρη νύχτα ).
~ Λούστε το σκύλο σας πρώτα με το Pure Paws Factor Zero Shampoo και μετά χρησιμοποιήστε σαμπουάν και conditioner από όποια σειρά της Pure Paws ταιριάζει στο τρίχωμά του .

* Σημείωση. Τα ούρα δεν πρέπει ποτέ να στεγνώνουν επάνω στο τρίχωμα, καθώς περιέχουν κρυσταλλικά άλατα που μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα στο δέρμα, να ξηραίνουν και να σπάσουν το τρίχωμα και να αφήσουν μόνιμους λεκέδες .Για την εφαρμογή του σπρέι, είναι πολύ σημαντικό πρώτα να έχουν ξεπλυθεί τα σημεία που είναι λερωμένα ,ακόμα και αν τα ούρα έχουν στεγνώσει ,καθώς τα κρυσταλλικά άλατα περιέχουν συντηρητικά που θα αναστείλουν την ενζυματική δράση των βιο-ενζύμων του Pre-Treatment Spray . Σε όλους τους άλλους τους λεκέδες εφαρμόστε το Pure Paws Bio-Enzymatic Pre-Treatment Spray απευθείας επάνω τους ,αφήστε το να δράσει για λίγη ώρα και μετά συνεχίστε κανονικά με σαμπουάν και conditioner όπως περιγράφεται παραπάνω. Αναλόγως με τη δυσκολία του λεκέ και το διάστημα που έχει παραμείνει στο τρίχωμα, μπορεί να χρειαστούν παραπάνω από μια εφαρμογές. Άλλωστε, αυτό δεν είναι μια προσωρινή λύση, αλλά μια δυνατή θεραπεία για την εξάλειψη των λεκέδων από το τρίχωμα του ζώου σας

Share this

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.

επιλογέας νομισμάτων

καλάθι αγορών

Καλάθι άδειο.
  ()

You have no items in your shopping cart.

αναζήτηση στο κατάστημα

Ποιος είναι Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 33 επισκέπτες και κανένα μέλος