Καλάθι άδειο.
  ()

You have no items in your shopping cart.

dogbows.gr

pp-dogbows-strengthening-spray

Strengthening Spray

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Base price 31,00 €
Sales price 31,00 €
ManufacturerPure Paws
Το Pure Paws Forte Strengthening Spray βοηθά να θρέψει αδύναμα τριχώματα με κερατίνη, Πανθενόλη και κολλαγόνο.

Το Pure Paws Forte Strengthening Spray βοηθά να θρέψει αδύναμα τριχώματα με κερατίνη, Πανθενόλη και κολλαγόνο. Αυτό το μίγμα των μοναδικών εκχυλίσματων εργάζονται όλα μαζί για να φέρουν πίσω την φυσική λάμψη του τριχώματος. ΤΟ Pure Paws Forte Strengthening Spray είναι σχεδιασμένο για να βελτιώσει το δέρμα για τη βέλτιστη ανάπτυξη του τριχώματος και να βοηθήσει το υφιστάμενο τρίχωμα να βελτιωθεί και να αποκατασταθεί η κατάσταση του.Το Υδρολυμένο κολλαγόνο εργάζεται για την ενίσχυση του τριχώματος του σώματος με στόχο την καλύτερη εμφάνιση, απαλότητα και λάμψη. Υδρολυμένη κερατίνη & Safflower Seed Oil απορροφούνται από το τρίχωμα και το δέρμα έτσι ώστε να ενισχύσουν και να δημιουργήσουν ένα υγιέστερο τρίχωμα με ταχύτερους ρυθμούς. Προστατέψτε και την κατάσταση του δέρματος του σκύλου σας και περάστε με Forte Ενίσχυση Conditioner.
Υδρολυμένη κερατίνη:θρέφει το δέρμα & το τρίχωμα με λιπαρά οξέα. Προωθεί την αναζωογόνηση του δέρματος για να αναπτυχθεί ένα υγιές όμορφο ισχυρό τρίχωμα & παρέχει ένα φυσικό καθαρό άρωμα.
Πανθενόλη Προβιταμίνη Β5 ενυδατική κρέμα: βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος και προάγει την επούλωση των κατεστραμμένων ιστών.
Υδρολυμένο κολλαγόνο: ενισχύει την εμφάνιση και την αίσθηση του τριχώματος την ελαστικότητα και λάμψη. Βελτιώνει την υφή του τριχώματος που έχει υποστεί βλάβη με φυσικό τρόπο.
Safflower Seed Oil Θρέφει τις ρίζες, διεισδύει βαθιά μέσα στο δέρμα, και βοηθά στην πρόληψη της ξηρότητας. Ενισχύει σκέλη του τριχώματος που επιτρέπει μια πιο υγιή και πιο πλούσια ανάπτυξη του τριχώματος με ταχύτερο ρυθμό. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, δρα ως αγγειοδιασταλτικό το οποίο μπορεί να διαστέλλονται τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα περισσότερες θρεπτικές ουσίες να παρέχονται στους θύλακες του τριχώματος μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, και ενός υγιούς περιβάλλοντος την εκ νέου ανάπτυξη του τριχώματος.

Αναλογία αραίωσης: Δεν αραιώνεται.
Διατίθεται σε 237 ml 

Share this

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.

επιλογέας νομισμάτων

καλάθι αγορών

Καλάθι άδειο.
  ()

You have no items in your shopping cart.

αναζήτηση στο κατάστημα

Ποιος είναι Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 104 επισκέπτες και κανένα μέλος